Időjárás előrejelzés: Vihar, vihar, vihar

Viharos idő várható. Ma (2010. július 23-a van) este egy hidegfront éri el az országot, hatására szórványosan, bizonytalan eloszlással, de főleg nyugaton és legnagyobb eséllyel a Balaton-Debrecen vonalon várható zápor, zivatar. Tovább:

Néhol felhőszakadás, jégeső is lehet. A hőmérséklet hajnalra 16 °C és 23 °C közé süllyed. Északnyugaton már hűvösebb is lehet. A szél viharossá fokozódhat ezen a helyen.

Holnap (szombat) napközben a front kelet felé terjed, késő délután pedig elhagyja az országot. viharos erejű északnyugati szélre lehet számítani. A legmagasabb hőmérséklet 21 °C és 32 °C között (függően attól, hogy nyugat, vagy kelet) változik!

Holnapután hajnalban olyan területek is lesznek, ahol a legalacsonyabb hőmérséklet mindössze 12 °C lesz hajnalban. Napközben változóan napos felhős idő várható elszórt záporokkal. A csúcshőmérséklet 17 °C és 22 °C közé várható.

A jövő héten egy ciklon éri el az országot és egyre többször lesz esős az idő. A hőmérséklet a jövő hét végéhez közeledve 28 °C-ra nő vissza és záporok, zivatarok válthatják fel az esőket.

Reklámok

Névjegy csengeri
I love thunderstorms, lightning photography, interested in physics, paranormal things (ghosts), I like simulating explosions, clouds and smokes on computer. I like watching and making videos and upload them to Youtube. -------------------------- Szeretem a viharokat, villámokat fotózni, érdekel a fizika, parajelenségek (szellemek), szeretek robbanásokat, felhőket és füstöt utánozni a számítógépen. Szeretek videókat nézni és készíteni, feltölteni azokat a Youtube-ra.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: