2010. július 5. zivatarok és 2010. július 6. zápor

2010. július 5-én 2 db zivatar is a közelbe érkezett. Az első zivatar 13 óra után érkezett meg. Néhány halkabb mennydörgést is okozott. Az egyik villámát a videókamera rögzítette. Videókivágat:

maga a videó:

A második zivatar este 20 óra utn érkezett meg.

Próbáltam fényképet csinálni villámról, de sajnos két exponálás között volt a villám, aminek nagy is a valószínűsége ilyenesti, de még világos fényviszonyok mellett. Sajnos szintén csak videókivágatot tudok mutatni:

A legnagyobb látványosság a felhőzet alatt átsütő Nap volt:

2010. július 6-án egy hidegfront vonult át az ország felett, elszórtan esőt, záport, néhol zivatart okozva. Sok látványosság nem volt. Az este érkező zápor volt a legérdekesebb ezen a napon. Zivatarként indult, Budapesten még okozott néhol villámlást. Pécelre érkezését már csak erős szél és kisebb zápor okozta. A lemenő Nap is átsütött alatta, amit sikerült lefényképezni:

Reklámok

Névjegy csengeri
I love thunderstorms, lightning photography, interested in physics, paranormal things (ghosts), I like simulating explosions, clouds and smokes on computer. I like watching and making videos and upload them to Youtube. -------------------------- Szeretem a viharokat, villámokat fotózni, érdekel a fizika, parajelenségek (szellemek), szeretek robbanásokat, felhőket és füstöt utánozni a számítógépen. Szeretek videókat nézni és készíteni, feltölteni azokat a Youtube-ra.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: