Száraz idő várható!

A hűvös esősebb idő után egy száraz periódus közeledik, amely már a múlt hét végén is éreztette hatását. Részeletesen:

Ma, azaz 2010. június 29-én este a hőmérséklet várhatóan 22 °C köré (régiótól, terep jellegétől függően 2-3 °C-kal az fölé vagy az alá süllyed).

Holnap hajnalban 14 °C és 19 °C, délután a maximum pedig 26 °C és 31 °C közé tehető majd. Zápor, esetleg zivatar északkeleten és a Duna-Tisza közének déli részében alakulhat ki. Az északi szél gyenge marad.

Csütörtökön hajnalban 15 °C és 20 °C közé hűl le a levegő. A legmagasabb nappali hőmérséklet 27 °C és 32 °C között lesz. Zápor, zivatar ugyanazokon a helyeken fordulhat elő.

Pénteken átmenetileg kicsit megnőhet a záporok, zivatarok kialakulási esélye főleg az északi területek fölött (Pest megye északi része és északkelet). A minimumhőmérséklet 14 °C és 19 °C között, a maximumhőmérséklet 26 °C és 31 °C között lesz.

Szombaton, vasárnap és a jövő hét elején viszont a jelenlegi számítások szerint már országosan teljesen csapadékmentes idő lesz. A hőmérsékletben viszont nagyon lassú hűlés várható, a jövő hét kedden már nem éri el a 30 °C-ot a maximumhőmérséklet.

Komolyabb csapadék várhatóan a jövő hét közepétől-végétől (jövő hét szerda, július 7) várható, aminek mind a mennyisége, mind az eloszlása még igen bizonytalan.

A legközelebbi előrejelzést vasárnap fogom megírni.

Reklámok

Névjegy csengeri
I love thunderstorms, lightning photography, interested in physics, paranormal things (ghosts), I like simulating explosions, clouds and smokes on computer. I like watching and making videos and upload them to Youtube. -------------------------- Szeretem a viharokat, villámokat fotózni, érdekel a fizika, parajelenségek (szellemek), szeretek robbanásokat, felhőket és füstöt utánozni a számítógépen. Szeretek videókat nézni és készíteni, feltölteni azokat a Youtube-ra.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: