Időjárás jelentés – melegedés és néha zápor, zivatar

A következő héten, azaz már holnap (2010. június 28-án) 13 °C – 17 °C közötti hőmérsékletű hajnalra ébredünk változóan felhős éggel.

A maximumhőmérséklet 24 °C és 28 °C lesz, és főleg a középső és a keleti országrészben délután kialakulhat kisebb eső, zápor, néhol zivatar. Az északias szél gyenge marad.

Kedden hajnalban a levegő 14 C és 18 °C közé hűl és kevesebb lesz a felhő. Délután a hőmérséklet 25 °C és 29 °C közé kúszik fel, kevés lesz a felhő, a csapadék esélye gyakorlatilag nulla.

Szerdán hasonló időben lesz részünk, de a helyi zápornak, zivatarnak már nagyobb lesz az esélye, akár csak csütörtökön és pénteken. A maximum hőmérséklet elérheti ezen a két napon a 30 °C-ot. Szombattól a zivatarhajlam ismét csökkenhet a jelenlegi számítások szerint, de ez még bizonytalan.

Reklámok

Névjegy csengeri
I love thunderstorms, lightning photography, interested in physics, paranormal things (ghosts), I like simulating explosions, clouds and smokes on computer. I like watching and making videos and upload them to Youtube. -------------------------- Szeretem a viharokat, villámokat fotózni, érdekel a fizika, parajelenségek (szellemek), szeretek robbanásokat, felhőket és füstöt utánozni a számítógépen. Szeretek videókat nézni és készíteni, feltölteni azokat a Youtube-ra.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: