Időjárás-előrejelzés a hét további napjaira: Rossz idő

A mai napon rossz idő volt többfelé esővel, záporral, néhol zivatarral, de a folytatás még rosszabb:

Holnap, azaz kedden (2010. június 22.) délelőtt a szél északnyugatira fordul és megerősödik. A délután már viharossá fokozódik az mellett, hogy alapból is hűvös idő lenne. A legalacsonyabb hőmérséklet 12 °C és 15 °C között várható, a legmagasabb mindössze 21 °C és 22 °C között lesz. Főleg a középső és a keleti országrészben lehet kisebb eső, zápor, keleten esetleg gyenge zivatar.

szerdán 10 °C és 15 °C közé hűl le a levegő. A legmagasabb hőmérséklet 19 °C és 24 °C között lesz. Az ég többnyire borult, vagy erősen felhős lesz és szórványosan lehet zápor.

Hasonló idő lesz csütörtökön is talán kicsit mérsékeltebb széllel.

Péntektől lassú melegedés várható és a szél is jelentősen mérséklődik, a nap is többet fog sütni, de a záporok mellett már villámlás is lehet – zivatarok is kialakulhatnak. A legmagasabb hőmérséklet lassan közelíti meg a 30 °C-ot.

Reklámok

Névjegy csengeri
I love thunderstorms, lightning photography, interested in physics, paranormal things (ghosts), I like simulating explosions, clouds and smokes on computer. I like watching and making videos and upload them to Youtube. -------------------------- Szeretem a viharokat, villámokat fotózni, érdekel a fizika, parajelenségek (szellemek), szeretek robbanásokat, felhőket és füstöt utánozni a számítógépen. Szeretek videókat nézni és készíteni, feltölteni azokat a Youtube-ra.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: