Időjárás jelentés: továbbra is zivataros idő és fokozatos lehűlés

A mai napi zivataros időjárás olyan volt, amilyen és úgy alakult, ahogy, de nézzük mi lesz a folytatás:

A hőmérséklet éjszaka-hajnalban 13 °C és 17 °C közé süllyed. A szél északiasra fordul, de nem erősödik meg, hanem legfeljebb mérséklet marad.

Holnap, azaz 2010. június 15-én legfeljebb északon várható néhol gyenge zápor, esetleg zivatar. A legmagasabb nappali hőmérséklet 26 °c körül alakul. A szél gyenge északkeleti lesz. Reggelre a hőmérséklet 14 °C és 18 °C közé süllyed.

Szerdán újabb zivataros nap elé nézünk:

A WRF időjárási modell szerint (itt elérhető: http://tornado.metnet.hu/wrf ) hajnalban egy viharzóna lép be az országba nyugat felől, azonban ezek délután elgyengülnek. A szél déliesre fordul. További újabb gócok jelennek meg majd nyugat felől az esti órákban, amik a keleti országrészben halnak el. A legmagasabb nappali hőmérséklet a napos helyeken akár 28 °C is lehet, de a borult területeken 17 °C marad. A jégesőre – a mai nap szeszélyességéből kiindulva – ezen a napon is nagy az esély.

Csütörtökön továbbra is nagy a zivatarok esélye. A legalacsonyabb hőmérséklet 14 °C és 19 °C között változhat. A legmagasabb nappali hőmérséklet hasonló értékek között fog változni, a délutáni órákban kialakulhatnak zivatarok.

Pénteken-szombaton-vasárnap már csak 27 °C-25 °C köré várható a legmagasabb nappali hőmérséklet. A szél fokozatosan északnyugatiasra fordul és megélénkül.

A leghidegebb a jövő hét közepén lesz (www.koponyeg.hu), maximum 20 °C és esős időjárás. Ezután szárazabb idő és lassú melegedés lehet.

Reklámok

Névjegy csengeri
I love thunderstorms, lightning photography, interested in physics, paranormal things (ghosts), I like simulating explosions, clouds and smokes on computer. I like watching and making videos and upload them to Youtube. -------------------------- Szeretem a viharokat, villámokat fotózni, érdekel a fizika, parajelenségek (szellemek), szeretek robbanásokat, felhőket és füstöt utánozni a számítógépen. Szeretek videókat nézni és készíteni, feltölteni azokat a Youtube-ra.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: