Időjárás előrejelzés 2010. május 27-én

Az elmúlt napokban minden nap kialakult elsősorban az északi országrészben zivatar, és még a ma este, holnap reggel is zivatarosnak ígérkezik. De mit hoz a jövő hét?

Ha röviden és tömören akarnám összefoglalni, nincs semmi jó hírem (mármint a napsütést kedvelők számára, az esőket kedvelők számára igen, de még mindig belőlük van a sokkal kevesebb…).

Éjszaka eleinte főleg északnyugaton és a déli országrészben lehet számolni záporokra, zivatarokra. A hőmérséklet 11 °C és 16 °C közé süllyed.

Holnap (2010. május 28.) napközben keleten várható eső, zápor, helyenként zivatar. A hőmérséklet 22 °C és 26 °C között alakul. Nyugaton derült, kevés felhővel száraz idő lesz. A nyugati szél élénk marad. A hőmérséklet másnap reggelre 10 °C és 15 °C közé süllyed.

Szombat reggel délnyugat felől sokfelé beborul az ég és többfelé várható eső, zápor. 1-2 helyen zivatar is előfordulhat. A Dunántúlon az ÉNY-i szél megélénkül. 21 °C és 26 °C lesz a maximum, másnapra 10 °C és 15 °C közé hűl le a levegő. A szél északnyugati lesz és marad.

Most jön a rossz hír: egyre hűvösebb és csapadékosabb idő érkezik. Az északnyugati szél egyre élénkebb lesz, és hétfőn megerősödik. Vasárnap 18 °C és 24 °C-ra hűl le a levegő, hétfőre visszaérkeznek a tizenfokok: hétfőn napközben erős északnyugati szél mellett !14 °C!  és 22 °C között lesz a maximum hőmérséklet, kedden 8 ˘C és 13 °C közé süllyed le. Szerdától visszamelegszik az idő, átmenetileg egy hétig csapadékszünet jöhet.

Meg nem erősített információk szerint hétfőtől akár egy újabb a – Yolandához hasonló – mediterrán ciklon is érkezhet, amely rendkívüli időjárást és országos katasztrófahelyzet okozhat!

Reklámok

Névjegy csengeri
I love thunderstorms, lightning photography, interested in physics, paranormal things (ghosts), I like simulating explosions, clouds and smokes on computer. I like watching and making videos and upload them to Youtube. -------------------------- Szeretem a viharokat, villámokat fotózni, érdekel a fizika, parajelenségek (szellemek), szeretek robbanásokat, felhőket és füstöt utánozni a számítógépen. Szeretek videókat nézni és készíteni, feltölteni azokat a Youtube-ra.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: