Továbbra is záporos idő

Továbbra is záporos idő várható a következő napokban is, sajnos még a Yolanda mediterrán ciklon által eláztatott, katasztrófa sújtotta területeken is. Ma (2010. május 21.) este kb 17 °C-ig süllyed le a hőmérséklet. Néhol éjszaka még lehet kisebb eső, zápor.

Holnap (2010. május 22.) reggel északkeleten 9°C, délnyugaton 13 °C lesz a hőmérséklet. Nagy valószínűséggel napos, kisebb valószínűséggel bárányfelhős (rétegfelhős) időre ébredünk. Délután azonban a gomolyfelhők is megnövekednek és szórványosan (jelenlegi számítások a mai naphoz képest kevesebb helyen) valószínű újabb kisebb eső, zápor. néhol zivatarok is kialakulhatnak, amiket esetleg felhőszakadás, vagy jégeső kísérhet. 20 °C és 24 °C közé várható a legmagasabb nappali hőmérséklet. A gyenge északi szél zivatarok környezetében megerősödik.

Vasárnap (2010. május 23-án) reggel ugyanúgy 10 °C és 13 °C közé csökken a hőmérséklet. Délután ismét kialakulhatnak szórványosan kisebb esők, záporok, néhol zivatarok, a maximum hőmérséklet 20 °C és 25 °C között lehet. A gyenge északnyugati szél zivatarok környezetében megerősödik.

Hétfőn és kedden gyakorlatilag megismétlődik a vasárnapi időjárás, de a szél nyugati irányból fog fújni (a metnet.hu jelenlegi előrejelzése szerint).

Szerdától a szél délnyugatira fordul, és jelenleg egyelőre úgy tűnik, hogy az idő szárazabbá válik, és melegedés kezdődik (A hangsúly az ‘egyelőre’ szón van….)

Reklámok

Névjegy csengeri
I love thunderstorms, lightning photography, interested in physics, paranormal things (ghosts), I like simulating explosions, clouds and smokes on computer. I like watching and making videos and upload them to Youtube. -------------------------- Szeretem a viharokat, villámokat fotózni, érdekel a fizika, parajelenségek (szellemek), szeretek robbanásokat, felhőket és füstöt utánozni a számítógépen. Szeretek videókat nézni és készíteni, feltölteni azokat a Youtube-ra.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: