Nyugaton elszórt eső, az ország többi részén száraz idő

Holnap (vasárnap (2010. május 2.)) délelőtt általában derült, vagy gyengén felhős lesz az ég, a nyugati tájakon több felhő, a keleti tájakon kevesebb felhő várható. Vasárnap délután nyugaton, északnyugaton elszórtan várható kisebb zápor. A minimumhőmérséklet 12 °C, a maximum 24 °C lesz. Éjszaka egyre inkább beborulhat az ég, de az esők továbbra is a nyugati, és az északi országrészre korlátozódnak. A szél déli-délnyugati marad.
Hétfőn reggel 12 °C mellett Északon és nyugaton kisebb eső, zápor is kialakulhat, hasonló időjárás folytatódik délután is a jelenlegi számítások szerint 25 °C-os csúcshőmérséklettel. Éjszaka az esőzóna egyre beljebb vándorol az országba.
A hét további napjaiban csapadékosabb időre számíthatunk, szerdán kevesebb, csütörtökön több csapadékkal. Ezekben a napokban már zivatarok is kialakulhatnak.

Reklámok

Névjegy csengeri
I love thunderstorms, lightning photography, interested in physics, paranormal things (ghosts), I like simulating explosions, clouds and smokes on computer. I like watching and making videos and upload them to Youtube. -------------------------- Szeretem a viharokat, villámokat fotózni, érdekel a fizika, parajelenségek (szellemek), szeretek robbanásokat, felhőket és füstöt utánozni a számítógépen. Szeretek videókat nézni és készíteni, feltölteni azokat a Youtube-ra.

One Response to Nyugaton elszórt eső, az ország többi részén száraz idő

  1. Visszajelzés: Szerdán és csütörtökön heves zivatarok lehetnek! « Csengeri’s Blog

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: