Időjárás előrejelzés a jövő hétre

Időjárás előrejelzés a jövő hétre:

A mai nap hátralevő részében (2010. április 25-én) még napos idő valószínű, északon, és keleten kevesebb, délnyugaton több felhővel. A hőmérséklet most országszerte 23 °C körül mozog, de Budapest, és a többi nagyobb város belsejében a 25 °C-ot is meghaladja. Reggelre ezek az értékek 6 és 11 °C közé fognak visszasüllyedni.

Holnap (hétfőn) a 1-2 °C-kal lesz melegebb az idő, mint a mai, Budapesten és a nagyobb városokban meg gyakorlatilag nyári melegre kell számítani. Az időkép is hasonló lesz, de nyugaton egy-egy zápor viszont késő délután előfordulhat. A szél délire fordul.

Kedden azonban szórványosan záporok, néhol zivatarok alakulnak ki szerte az országban. A minimumhőmérséklet 5 °C körül, a maximumhőmérséklet 15-25 °C között lesz (függően, hogy város, vagy falu, sok felhő és kevés napsütés, vagy kevés felhő és sok napsütés).

Szerdán 19 °C lesz a maximumhőmérséklet, 4 °C és 9 °C a minimum, és az északnyugati szél megélénkül.

Csütörtökön átmeneti esőszünet lesz 19 °C-os maximummal.

Pénteken erős déli széllel meleg levegő (24 °C-os falusi maximumhőmérséklettel, ami városban még melegebb),  és zivatarok érkeznek az országba a jelenlegi számítások szerint.

Szombaton és vasárnap hűvösebb, borongós, esős idő érkezik, a hőmérséklet visszaesik, ám az esőfelhők az azutáni hétfőn (május 3-a) már elvonulnak.

Végezetül egy rövid animáció, amit a mai nap délutánján csináltam. Csak úgy működik, ha rákattintasz!

Egy Youtube-os verzió ugyanerről:

Reklámok

Névjegy csengeri
I love thunderstorms, lightning photography, interested in physics, paranormal things (ghosts), I like simulating explosions, clouds and smokes on computer. I like watching and making videos and upload them to Youtube. -------------------------- Szeretem a viharokat, villámokat fotózni, érdekel a fizika, parajelenségek (szellemek), szeretek robbanásokat, felhőket és füstöt utánozni a számítógépen. Szeretek videókat nézni és készíteni, feltölteni azokat a Youtube-ra.

One Response to Időjárás előrejelzés a jövő hétre

  1. Visszajelzés: Get ready for the rise in 2011!!! « Csengeri's Blog

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: