Szárazság várható!

A jelenlegi számítások szerint a hétvégén, és a jövő héten túlnyomórészt száraz idő várható még meghatározatlan ideig!

A metnet.hu előrejelzése szerint péntek (2010. április 23.) reggel országszerte erősen felhős lesz az ég (kivéve a keleti országrészt), de csak gyenge eső fordulhat elő. A délután folyamán főleg fátyolfelhők zavarják az eget, de a Dunántúlon néhol még előfordulhat gyenge eső. A szél déli-délkeleti lesz. A hőmérséklet nagyon széles tartományban mozog: A minimumhőmérséklet a -1 °C-ot, a maximumhőmérséklet a 18 °C-ot is elérheti!

Szombaton reggel borult időre ébredünk, de csak a déli területeken fordulhat elő kis eséllyel eső. Hajnalban 5-10 °C lesz. A felhők azonban hamar eltűnnek, és kisüt a nap. A maximumhőmérséklet 15-20 °C lesz. A vasárnap, és a hétfő gyakorlatilag ugyanezt fogja ismételni. Kedden egy hidegfrontszerűség érkezik, amely vagy okoz esőt vagy nem. (www.metnet.hu oldal szerint nem, a http://www.idokep.hu weboldal szerint igen, a http://www.koponyeg.hu weboldal szerint igen) A minimum-, és a maximumhőmérséklet 2-3 °C kisebb lesz, mint az előző három napon. A napok előre haladtával lassanként visszamelegszik az idő, és ez a száraz időjárás várhatóan egészen május elsejéig kitart…

Reklámok

Névjegy csengeri
I love thunderstorms, lightning photography, interested in physics, paranormal things (ghosts), I like simulating explosions, clouds and smokes on computer. I like watching and making videos and upload them to Youtube. -------------------------- Szeretem a viharokat, villámokat fotózni, érdekel a fizika, parajelenségek (szellemek), szeretek robbanásokat, felhőket és füstöt utánozni a számítógépen. Szeretek videókat nézni és készíteni, feltölteni azokat a Youtube-ra.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: