Időjárás-jelentés a következő hétre!

Vasárnap (2010. április 18-a):
Hajnalban 0-5 °C valószínű, növekedni kezd a felhőzet délnyugat felől, délelőtt még nem várható csapadék, de délután már nyugaton lehet eső, zápor. A Dunántúlon zivatar is lehet! A legmagasabb nappali hőmérséklet 15-20 °C lesz.
Hétfőn az esőzóna fokozatosan kelet felé terjed. A középső- és a keleti országrészben többfelé várható eső, zápor, helyenként zivatar! Nyugaton a csapadék elvonulása után néhol ködfoltok is képződhetnek. 5-10 °C lesz a minimum-hőmérséklet, a maximum-hőmérséklet 10-17 °C lesz.
Kedden átmenetileg csökken a csapadékhajlam, de szerdán, csütörtökön és pénteken szórványosan záporok, zivatarok alakulnak ki. A minimum-hőmérséklet 3-8 °C, a maximum 15-20 °C lesz. A szél mind vasárnap, mind a jövő héten gyenge, vagy mérsékelt marad.

Reklámok

Névjegy csengeri
I love thunderstorms, lightning photography, interested in physics, paranormal things (ghosts), I like simulating explosions, clouds and smokes on computer. I like watching and making videos and upload them to Youtube. -------------------------- Szeretem a viharokat, villámokat fotózni, érdekel a fizika, parajelenségek (szellemek), szeretek robbanásokat, felhőket és füstöt utánozni a számítógépen. Szeretek videókat nézni és készíteni, feltölteni azokat a Youtube-ra.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: