Esős napok a száraz napok után.

Az időkép.hu 30 napos előrejelzése megcáfolta a 2010 március 28-i előrejelzést. A mai napon készült 30 napos előrejelzés a következőképpen néz ki:

Az előző előrejelzésben a 3 eseménytelen nap, majd a szerdai hidegfront nagyszerűen előre lett jelezve. A következő két napon további esőkre, záporokra lehet számítani, amelyekről a http://www.metnet.hu weboldalon is olvashatunk.

A jelenlegi előrejelzéseket egybevetve ma este, éjszaka az országban néhol továbbra is előfordulhat kisebb eső, zápor, esetleg zivatar.

A csütörtöki napot változóan felhős idő jellemzi délutántól a Dunántúlon nyugat felöl érkező esőkkel. Reggel 2-7 °C, délután 13-18 °C lesz. Éjszaka az esőzóna továbbterjed kelet felé, és többfelé várható eső.

Péntek hajnalra ismét 2-7 °C várható, és megerősödik az északi szél. Aznap (április 2) délután 12-16 °C várható, majd éjszakára erős lehűlést (minusz 2 és +5 °C között) jósol a metnet.hu.

A szombati napon 13-17 °C valószínű és az északi szél délire fordul. Változóan felhős lesz az ég, de nem várható különösebb említésre méltó időjárási esemény (eső, vihar,…).

Vasárnaptól a szélirány DK-ire fordul, és a jelenlegi előrejelzés szerint délutántól abból az irányból esőfelhők érik el az országot. A hőmérséklet néhol már eléri a 20 fokot. A vasárnap délelőtti változóan felhős ég után délutántól, vagy estétől újabb esély lehet arra, hogy villámokat lássunk.

Ez után a jövő héten az idokep.hu előrejelzése szerint hétfőn országos eső, kedden már csak szórványos eső várható 14 °C-os maximummal, de nem lesz reggelente fagy. Szerdától 1 hétig eseménytelen, változóan felhős és hűvös (14 °C max) idő várható.

Reklámok

Névjegy csengeri
I love thunderstorms, lightning photography, interested in physics, paranormal things (ghosts), I like simulating explosions, clouds and smokes on computer. I like watching and making videos and upload them to Youtube. -------------------------- Szeretem a viharokat, villámokat fotózni, érdekel a fizika, parajelenségek (szellemek), szeretek robbanásokat, felhőket és füstöt utánozni a számítógépen. Szeretek videókat nézni és készíteni, feltölteni azokat a Youtube-ra.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: