Újabb száraz időszak!

Megint száraz időszakra figyelmeztetnek a meteorológusok!

A mostani években az országban a normális és az aszályos periódusok váltogatják egymást. Na a mostani kb 16 napig tartó normális időszak lezárulni látszik és ismét aszályos periódusnak nézünk elébe. A jövő héten (július 13-19) tehát ismét száraz időjárás köszönt be, országszerte az elszort kisebb záporoktól eltekintve gyakorlatilag 0 mm csapadékkal! A http://www.metnet.hu oldal szerint az Atlanti óceán felől anticiklon nyomul be Európa fölé eseménytelen száraz időjárást okozva. A http://www.koponyeg.hu weboldal szerint vasárnaptól kezdődne el a melegedés, és hétköznapokon (természetesen, mint ahogy azt már megszokhattuk, a hétköznapokon) lesz a legmelegebb, pénteken tetőzne a forróság, 37 °C-os hőséggel. Ez az időjárás csak annak a kevés embernek kedvez, akik most hétvégén mennek pl a Balatonhoz, vagy egy közeli tengerpartra nyaralni. Egyébként aki teheti tárolja el a hordóban az esővizet (ha még lehet) és fedje be, hogy az ne párologjon ki belőle!

Reklámok

Névjegy csengeri
I love thunderstorms, lightning photography, interested in physics, paranormal things (ghosts), I like simulating explosions, clouds and smokes on computer. I like watching and making videos and upload them to Youtube. -------------------------- Szeretem a viharokat, villámokat fotózni, érdekel a fizika, parajelenségek (szellemek), szeretek robbanásokat, felhőket és füstöt utánozni a számítógépen. Szeretek videókat nézni és készíteni, feltölteni azokat a Youtube-ra.

3 Responses to Újabb száraz időszak!

  1. backup says:

    Some very interesting points have been made here, it is refreshing to see that your site gets quality visitors.

  2. Visszajelzés: A szárazság még legalább 1 hónapig tart + 2009 július 18 heves zivatar (the drought will last for at least 1 month + severe thunderstorm on 18 july 2009) « Csengeri’s Blog

  3. Visszajelzés: Csapadékos, zivatarokkal tarkított idő lehet az egész évben Magyarországon « Csengeri’s Blog

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: